Salg av o-utstyr på Smaaleneneløpet + avtale om rabatt på Flügger

Postet av Indre Østfold OK den 19. Feb 2022

Vi minner om at Indre Østfold OK arrangerer Smaaleneneløpet søndag 24. april på flyplassen i Rakkestad. Alle medlemmer som ikke har fått dugnadsoppdrag den dagen, oppfordres til å melde seg på og løpe, spesielt de unge. Vi har en avtale med Runes O-utstyr, sportsbutikken på løpet, om 30 prosent rabatt på ordinære varer og gode tilbud på o-sko. Vi skal vise medlemskort ved kjøp, så kom innom Anne i premieutdelingen og få et klubb-bevis!

Indre Østfold OK er med i "Flügger Andelen". Det betyr at alle medlemmer, familier til medlemmer, naboer av medlemmer eller bekjente, kan handle hos Flügger å få 20% rabatt på hyllepris. Klubben vil få 5% av det beløpet som er betalt. Hva må du gjøre? Jo, bare oppgi klubbnavn ved kassa! Lykke til!