Kurs i løypelegging og tidtaking

Postet av Indre Østfold OK den 27. Okt 2020

Har du lyst til å øke dine kunnskaper innen det å arrangere et o-løp? Vil du lære deg å legge løyper som er både motiverende og utfordrende på alle nivå?

Vi i Østfold Orienteringskrets og Norges Orienteringsforbund ønsker å gi nettopp deg denne enestående muligheten! Vi tilbyr kurs over to dager hvor du kan lære nettopp dette!

Alle er selvfølgelig hjertelig velkomne, men vi ønsker å ha et ekstra fokus på våre unge og lovende denne gangen!

For å øke interessen, kunnskapen og motivasjonen blant de unge, vil kretsen i løpet av neste sesong kåre det beste ungdomsarrangementet!

Skal arrangementet kvalifisere til en slik pris må de mest sentrale rollene i arrangørstaben bestå av ungdom og juniorer! For å klare dette er det viktig å bygge kunnskap hos denne målgruppen, og ikke minst la de som vil slippe til!

I tillegg vil det etter endt tidtakingskurs bli mulig å delta i en gruppe med kvalifisert ungdom som kan leies inn av de andre orienteringsklubbene i kretsen, når de skal arrangere løp. Hvis en klubb mangler folk med rett kompetanse kan den henvende seg til kretssekretær for innleie av ungdommer som kan å bistå med den tekniske delen av o-løps arrangementet mot betaling.

Vi håper på mange kursdeltakere. For å nå det målet trenger vi hjelp fra noen ansvarlige i klubbene til å informere bredt, spørre aktuelle personer direkte og oppfordre dem til å melde seg på. Kompetansen den enkelte deltaker og klubben får ved å delta på disse kursene, vil være nyttig med tanke på fremtidige treninger, samlinger og løp.

For innbydelse til kursene samt påmelding se i Eventor.

Henning Bratland Carlsen, FinnFram i Østfold og Norges orienteringsforbund
Ida Katrine Thoresen, Østfold Orienteringskrets