Jule- og vintertreninger

Postet av Indre Østfold OK den 15. Jan 2018

1. Trening i vinter
- Mandager kl 18.30. Grøtvedt skole, rolig langtur ute og styrketrening i gymsalen. Intervaller og styrke etter jul.
- Tirsdager kl 18.30 på Einarbu. Når det ikke er «Ås by night & fog», blir det langtur med o-teknikk. Blir det skiføre, blir det langtur på ski.
- Torsdager kl 18.00. Trening på Jonsrud i Rakkestad med kveldsmat (hver torsdag).

Mulig det blir noen langturer på søndager, men i så fall blir det lagt ut beskjed på Facebook på forhånd.

2. Kongens enmannsstafett 2. juledag
Tradisjonen tro blir det enmannstafett m/ fellesstart 2. juledag kl 12.00. Kart: Havnåsen. Merket fra Havnås skole. Påmelding på Eventor. Påmeldingsfrist: 1. juledag, kl 24.00.

3. Sesongplanleggingsmøte
15. januar kl. 20.00 blir det sesongplanleggingsmøte. Sted: Lokalene til Norconsult i Askim.

4. Vinterråtassen
Det blir løp hver onsdag fra 31. januar til 21.mars bortsett fra vinterferieuka. Vi kjører etter samme lest som i fjor. En løype på ca 2 km i gate/lysløype (N/C-nivå) og en løype på 3,5 km i skog (B-nivå). Om det skulle bli mye snø i terrenget, så blir det 2 x 2km i gate. Vi satser på litt bålkos. Påmelding på Eventor. Nærmere plan for Vinterråtassen kommer.

Vi starter opp nyttårsaften, kl 12.00 i Åsermarka. Merket fra parkeringsplass på Heller (1 km). Påmelding via Eventor. Frist: 30.jaunuar, kl. 2400.

5. Vintersamling 1.-4. februar på Sjusjøen
Det er fortsatt noen få ledige plasser til klubbens vintersamling på Sjusjøen 1.-4. februar. Kontaktperson/ansvarlig: Tore Sandem, tlf. 97723894, tsandem@online.no
Påmeldte her.
Se også info på klubbens facebookside.