Det begynner å nærme seg årets klubbtur til 25-manna, ca. 15 km sør for Stockholm sentrum. Etter interessepåmeldingen på stafettskjemaet å dømme ser det ut til at vi blir nærmere 40 deltakere fra klubben.

Det betyr at det i år ikke blir plass til alle på selve stafettlaget. Alle har imidlertid mulighet til å løpe individuelle løp med direktestart både lørdag og søndag (25-korten), og vi håper at alle de interessepåmeldte blir med på turen uansett.

Om likevel noen av de registrerte deltakerne (se listen nedenfor) ikke ønsker å bli med på klubbturen, så ber vi om en snarlig tilbakemelding på det til ssaf@online.no , dvs. i løpet av morgendagen torsdag 29.september.

Her er stafettlaget:

1. etp. Guro Kolstad

2. etp. Bjørn Erik Glomsrud
3. etp. Gea Øiseth Bedin, Marit Nandrup Pettersen, Elida Sagli Gudim, Linda Torper Bystrøm
4. etp. Vilde Retteråsen, Amund Øiseth Bedin, Sander Bystrøm, Theodor Lier
5. etp. Claes Tommy Herland, Asle Sagli Gudim, Dag Arne Lier, Rune Blågestad
6. etp. Vegar Skinne, Sigvart Bergsland, Mats Nygård, Sture Ottesen
7. etp. Haakon Johannesen, Fredrik Larsen, Eirik Blågestad, Sigmund Vister
23. etp. Kristoffer Halsnes
24. etp. Anne Haugerud
25. etp. Thomas Bedin

Reserver stafett / individuell start /supportere:

Ole Marius Glomsrud

Trond Retteråsen
Marie Re
Rune Nielsen
Anne Lise Nyengen
Kjell Erik Kristiansen
Sindre Valsgård
Felix Herland
Tove Tesdal
Elma Sagli Gudim
Kent Kopperud
Øyvind Thømt
Tidemann Lier

Praktisk info:

Avreise fra Eidsberghallen fredag 7. oktober, kl. 14.00. Tilbake søndag kveld.

Reiseleder: Rune Blågestad (tlf. 45404492). Forfall på turen frem til avreise må meldes til ham.

Vi foreslår at Trond Retteråsen og Kent Kopperud tar et laglederansvar/innpiskere under selv stafetten. Tar dere den utfordringen

Det blir overnatting 2 netter på skole. Alle må ha med seg sovepose og liggeunderlag. På skolen vil det bli servert frokost. Øvrige måltider må den enkelte besørge selv. Muligheter for å spise varmmat på arena. Dessuten vil bussen stoppe på Veikro begge retninger. Lørdag kveld vil klubben reise samlet ut for å spise. Claes-Tommy Herland er ansvarlig for dette opplegget. Ta med skift og klær etter forholdene. Sjekk værmelding.

Les PM og annen info om 25manna i Eventor.