Nyheter IØOK: 1. Klubbtur til England i påsken, 2. Sesongplanleggingsmøte, 3. Vinterråtassen, 4. Kretssamlinger NB! - endret dato!, 5. Avtale om hodelykter, 6. Stafettdeltakelse

Postet av Indre Østfold OK den 28. Feb 2017

. Klubbtur til England i påsken – JK2017

Som treningskomiteen informerte om i forrige infoskriv så blir det klubbtur til England i påsken. Der vil vi delta i JK2017– Jan Kjellström International Festival of Orientering. Løpene avholdes i perioden 14. april til 17. april. Vi håper at mange klubbmedemmer og familie blir med. Forrige gang vi hadde en slik klubbtur til England, så mønstret vi en svær gjeng.

Sindre Valsgård har tatt på seg et koordineringsansvar/reiselederansvar, og han har sydd sammen et flott opplegg.

Hotell
Klubben har reservert en rekke rom på hotellet Barrington Lodge som ligger i Crawley. Hotellet ligger nær jernbane med raske og gode forbindelser inn til London, samtidig som det både ligger nært flyplassen Gatwick og tre av de fire løpene. Link til hotellet http://barringtonlodge.co.uk/

Prisen pr. pers vil trolig bli i overkant av kr. 1000 for fire overnattinger. På hotellet vil det være tilgang på vaskemaskin.

Påmelding som grunnlag for felles hotellbestilling her. Fristen for å melde seg på til denne turen settes til torsdag 26. januar.

Fly/leiebil
Nærmeste flyplass er Gatwick, så det vil helt klart være enklest å fly hit. Reiseleder vil bestille leiebiler på Gatwick når antallet påmeldte er klart. Det går også fint å fly med SAS/British Airways til Heathrow eller Ryanair til Stansted, og fra disse flyplassene komme seg til Crawley med tog/buss - men Gatwick er absolutt å foretrekke.

Vi legger opp til at alle kjøper sine egne flybiletter. Dere bør være raskt ute med flybestillingen - for flyprisene vil trolig stige mye fremover pga at dette er i påsken. Vi anbefaler folk å reise mest mulig samlet og foreslår avgang fra Gardermoen (Norwegian) torsdag 13. april, kl. 18.45 – og retur fra Gatwick (Norwegian) mandag 17. april, kl. 19.10 . For de som ikke skal på jobb eller skole tirsdag 18. april vil flyprisene gå ned denne dagen sammenlignet med 2. påskedag. For de som har tid, lyst og råd er det lett å anbefale å reise tidligere i påskeferien og ta hele påskeferien i England.

Løpene
De tre første dagene er det individuelle løp hvor den enkelte deltaker må melde seg på selv. Frist for påmelding til løpene er 29. januar. Man registrerer seg enkelt på SI Entries via påmeldingssiden.

Sindre Valsgård (tlf. 93423022) kan gi bistand dersom det er noen som får problemer med påmeldingen. Påmelding til stafetten på dag 4 gjøres sentralt av klubben når vi ser hvor mange som blir med på turen.

Man kommer seg greit til løpene i leiebilene. Til det første sprintløpet på fredag kan det være vel så hensiktsmessig å reise kollektivt inn til London, men dette er en avgjørelse vi kan ta senere. Hver og en bør lese seg opp mest mulig informasjon om løpene på http://www.thejk.org.uk/.

På årets JK testes ut de nye postenhetene som har støtte for både tradisjonell SI-pinne (svenskebrikke) og de nye SIAC-pinnene som kan brukes touchfritt. Alle løpere under 18 år kan leie SIAC-pinne gratis hele arrangementet, og de over 18 kan leie denne for under hundrelappen. Husk å huke av for leie under påmeldingen. Ellers kan egne SI-pinner og SIAC-pinner selvfølgelig også benyttes.

Oversiktskart:

Oppsummering:
- Påmelding klubbtur gjøres på klubbens hjemmeside innen 26.januar
- Hver enkelt bestiller selv flybilletter så raskt som mulig
- Individuell påmelding til løp gjøres av hver enkelt innen 29.januar

2. Sesongplanleggingsmøte for ungdommer og juniorer

Treningskomiteen inviterer til sesongplanleggingsmøte for ungdommer og juniorer mandag 16. januar rett etter treninga (vi dropper styrketreninga). Øvrige medlemmer er også velkomne.

Trenerne går gjennom opplegget for treninger, vinterkarusell og øvrige sesongforbredelser. Sindre Valsgård kommer og orienterer om klubbturen til England i påsken.

Møtet blir avholdt i lokalene til Norconsult ca. kl.20.00.

Vi håper at alle ungdommene stiller opp!

3. Vinterråtassen 2017
Se meny Trening -> Vinterråtassen 2017.

4. Kretssamlinger
Kretsen arrangerer "vinterkretssamling" i Halden 4-5.3 (OBS! endret dato) for 13-20-åringer og samling for samme aldersgruppe i forbindelse med Halland 3-dagers 10-12.3. Se meny "Trening" for mer info.

5. Avtale om hodelykter

IØOK har inngått avtale med Nordli sport om kjøp av Swenor lykter. Det er disse to lyktene det er snakk om:
De som trenger lykter, kan reise direkte til Nordli sport i Trøsken og kjøpe selv - eller de sender til deg for kr 100 i fraktomkostninger.
F1 listepris 6.000 og vi får den til kr 4.000,-
F2 listepris 4.000 og vi får den til kr 2.640,- (dette er en helt ny lampe siden de var hos oss for to år siden, vesentlig forbedret og derfor dyrere).
Noen velger å ha batteriet i lomma på tightsen, mens andre ønsker batterivest og den får vi for kr 200,-.
Det er bare å si ifra at dere er fra IØOK så får dere disse rabatterte prisene.

Adresse: Nordli Sport, Trøskeholtet 3, 1708 Sarpsborg, tlf. 69 13 01 40

Se også meny Klubben -> Avtale om hodelykter

6. Stafettdeltakelse 2017
Se meny Stafetter -> Stafettdeltakelse.