Interessepåmelding boblejakker, skisamling og overnatting O-festivalen

Postet av Indre Østfold OK den 8. Des 2016

Boblejakker
Indre Østfold OK vurderer å innføre boblejakker i sin kolleksjon av klubbtøy. En del klubber har dette. Leverandør vil være Sport8/Noname. Pris vil bli kr. 950 pr. jakke (vi får omtrent 25% rabatt sammenlignet med full pris). Fargevalg tas senere - hvis tilstrekkelig mange er interessert. Prøving av størrelser vil skje på treninger i romjula og i første del av januar. Info kommer på facebook.

Meld deg på her hvis du er interessert i å kjøpe en slik boblejakke. Påmeldingen er ikke bindende. NB! Frist 15. desember. Det må være minst 15 interesserte for at vi skal kunne bestille. Jakken vil se ut omtrent som vist under.

Skisamling 2017
Klubben legger opp sin tradisjonelle skisamling på Sjusjøen helgen 20-22 januar. Dette er samme helg som tidligere år. «KM-helga» er helgen etterpå. Vi har reservert tilsammen 23 sengeplasser på samme sted som sist (fantastiske fasiliteter). Spørsmål om klubbturen kan rettes til Tore Sandem, tlf. 97723894. Påmelding her.

O-festivalen 2017
O-festivalen i 2017 arrangeres i Oppdal 23-25.juni. Det er hyggelig om klubben kan klare å få til felles opplegg for overnatting, men overnattingssteder er i ferd med å fylles raskt opp. Vi ønsker derfor nå å gjennomføre en interessepåmelding for å se hvor mange som kan tenke seg å være med fra Indre Østfold OK, slik at vi kan gjøre en felles reservasjon.
Påmelding her.