Jule- og vintertreninger

Postet av Indre Østfold OK den 23. Jan 2018

1. Trening i vinter
- Mandager kl 18.30. Grøtvedt skole, rolig langtur ute og styrketrening i gymsalen. Intervaller og styrke etter jul.
- Tirsdager kl 18.30 på Einarbu. Når det ikke er «Ås by night & fog», blir det langtur med o-teknikk. Blir det skiføre, blir det langtur på ski.
- Torsdager kl 18.00. Trening på Jonsrud i Rakkestad med kveldsmat (hver torsdag).

Mulig det blir noen langturer på søndager, men i så fall blir det lagt ut beskjed på Facebook på forhånd.

2. Kongens enmannsstafett 2. juledag
Tradisjonen tro blir det enmannstafett m/ fellesstart 2. juledag kl 12.00. Kart: Havnåsen. Merket fra Havnås skole. Påmelding på Eventor. Påmeldingsfrist: 1. juledag, kl 24.00.

3. Sesongplanleggingsmøte
15. januar kl. 20.00 blir det sesongplanleggingsmøte. Sted: Lokalene til Norconsult i Askim.

4. Vinterråtassen

Det blir løp hver onsdag fra 31. januar til 21. mars bortsett fra vinterferieuka. En løype på ca. 2 km i gate/lysløype (N/C-nivå) og en løype på ca. 3,5 km i skog (B-nivå). Om det skulle bli mye snø i terrenget, så blir det 2 x 2km i gate. Vi satser på litt bålkos. Påmelding på Eventor.

31.1 Askim øst, Korsegård skole, ansv. Linda Bystrøm og Trond Retteraasen
7.2 Mysen, Pennestrøket 6, ansv. Anne Haugerud.
14.2 Degernes, Kirkeng, ansv. Ann Helen Aabogen Haugaard.
28.2 Trøgstad, Trøgstadhallen, ansv. Dag Arne Lier.
7.3 Askim, Askimhallen, ansv. Jorid Nandrup Nielsen og Eirik Blågestad.
14.3 Båstad, Båstad skole, ansv. Anne Lise Nyengen.
21.3 Mysen sentrum/Høytorp, ansv. Sindre Valsgård.

5. Vintersamling 1.-4. februar på Sjusjøen
Det er fortsatt noen få ledige plasser til klubbens vintersamling på Sjusjøen 1.-4. februar. Kontaktperson/ansvarlig: Tore Sandem, tlf. 97723894, tsandem@online.no
Påmeldte her.
Se også info på klubbens facebookside.