Påmelding og hyttebestilling 5-dagars

Postet av Indre Østfold OK den 6. Feb 2016

Ordinær frist for påmelding til O-ringen er 1. juni, men det er rimeligere om du melder deg på innen 1.april.

Interessepåmeldingen som vi hadde i klubben viste at det er ca 50 personer fra klubben som ønsker å være med på felles hyttebestilling, slik at vi kan bo samlet. På den bakgrunn har klubben bestilt flere hytter i en hyttegrend med plass til 60 personer. Prisen pr person for hele uken blir ca. 1300 kr.

Vi vil be om at alle som har reservert hytteplass innen 1. april bekrefter sin endelige hyttebestilling i påmeldingsskjemaet her. Trykk på etternavnet, kryss av på "bekreft påmelding" og trykk på "registrer påmelding" for å lagre.

Vi har som dere ser tatt høyde i bestillingen for at noen flere enn de som har reservert plass kan delta på felleshyttene. Her gjelder «først til mølla»-prinsippet. Påmelding gjøres i det samme skjemaet.