Kurs i løypelegging og tidtaking

Postet av Indre Østfold OK den 27. Okt 2020

Har du lyst til å øke dine kunnskaper innen det å arrangere et o-løp? Vil du lære deg å legge løyper som er både motiverende og utfordrende på alle nivå?

Vi i Østfold Orienteringskrets og Norges Orienteringsforbund ønsker å gi nettopp deg denne enestående muligheten! Vi tilbyr kurs over to dager hvor du kan lære nettopp dette!

Alle er selvfølgelig hjertelig velkomne, men vi ønsker å ha et ekstra fokus på våre unge og lovende denne gangen!

For å øke interessen, kunnskapen og motivasjonen blant de unge, vil kretsen i løpet av neste sesong kåre det beste ungdomsarrangementet!

Skal arrangementet kvalifisere til en slik pris må de mest sentrale rollene i arrangørstaben bestå av ungdom og juniorer! For å klare dette er det viktig å bygge kunnskap hos denne målgruppen, og ikke minst la de som vil slippe til!

I tillegg vil det etter endt tidtakingskurs bli mulig å delta i en gruppe med kvalifisert ungdom som kan leies inn av de andre orienteringsklubbene i kretsen, når de skal arrangere løp. Hvis en klubb mangler folk med rett kompetanse kan den henvende seg til kretssekretær for innleie av ungdommer som kan å bistå med den tekniske delen av o-løps arrangementet mot betaling.

Vi håper på mange kursdeltakere. For å nå det målet trenger vi hjelp fra noen ansvarlige i klubbene til å informere bredt, spørre aktuelle personer direkte og oppfordre dem til å melde seg på. Kompetansen den enkelte deltaker og klubben får ved å delta på disse kursene, vil være nyttig med tanke på fremtidige treninger, samlinger og løp.

For innbydelse til kursene samt påmelding se i Eventor.

Mvh
Henning Bratland Carlsen, FinnFram i Østfold og Norges orienteringsforbund
Ida Katrine Thoresen, Østfold Orienteringskrets0 Kommentar

Sesongavslutning 2020 avlyses

Postet av Indre Østfold OK den 25. Okt 2020

Lørdag 31.10 var det planlagt sesongavslutning i Indre Østfold OK. Denne avlyses på grunn av økt koronasmitte, og da det har vært få løp denne sesongen.

Premier for klubbmesterskap - sprint, mellomdistanse og natt - finner sted mandag 16.11 kl. 18.30 på Korsgård skole i Askim. Alle deltakere opp til 12 år får premie, ellers til vinnere i de ulike aldersklassene. Medaljer fra kretsmesterskapet i nattorientering deles også ut!

Minner også om at sesongbrosjyre 2020 med alt du trenger å vite om Indre Østfold Orienteringsklubb finnes her. Denne finnes også under meny Klubben -> Sesongbrosjyre.0 Kommentar

O-Boka 2020

Postet av Indre Østfold OK den 25. Okt 2020

O-Boka 2020 selges av Per Oskar. Kontakt ham hvis du vil kjøpe boka. Kjøp den av ham - ikke på annen måte - da får klubben provisjon. Selges på tirsdagstreningene på Einarbu.0 Kommentar

Salg av brikker og kompass til barn

Postet av Indre Østfold OK den 13. Okt 2020

Indre Østfold OK har kjøpt inn en del rekruttpakker - med én løperbrikke og ett tommelkompass - til salg til barn i klubben. Disse selges til redusert pris - kr. 250. Bare kompass koster kr. 150.

Selges av Torill og Sigmund Vister, kontakt dem på epost svister(at)online.no (bytt ut (at) med @). De selger også klubbtøy.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline