Nyheter IØOK: Bestilling klubbdrakter og O-boka 2017

Postet av Indre Østfold OK den 13. Okt 2017

Klubbdrakter
Klubbens lager av klubbdrakter er nesten tomt. For å vite hva som skal bestilles av nytt tøy, trenger vi tilbakemelding fra løperne. Bestilling gjøres her. Det vil bli mulighet på mandagstreninger i Askim til å prøve tøy for å finne rett størrelse, mer info kommer. Bestillingen finnes også under meny Klubben -> Bestilling klubbdrakter.

O-boka 2017

Kjøp O-boka 2017 av Per Oskar, ikke på annen måte. Da får IØOK kr. 100 pr. bok i provisjon. Kan kjøpes på Blodslitet eller på tirsdagstreninger på Einarbu.

Treningsplaner og Råtasskarusellen 2017

Postet av Indre Østfold OK den 30. Sep 2017

Treningsplan for ungdommer høsten 2017 er klar. Den finnes under meny "Trening". Her finnes også plan for Råtasskarusellen. Info om høsttreninger 2017 er også lagt ut her.

Sesongavslutning 2017

Postet av Indre Østfold OK den 29. Sep 2017

Årets sesongavslutning finner sted på Jonsrudhytta i Rakkestad lørdag 11. november. Det har vært en begivenhetsrik sesong med mange gode sportslige resultater, god rekruttering av ivrige nybegynnere og ikke minst godt sosialt miljø. Dette er verdt å feire!

Se meny Klubben -> Sesongavslutning 2017 for innbydelse og påmelding.

Høytorp Opp 2017

Postet av Indre Østfold OK den 28. Sep 2017

Indre Østfold Orienteringsklubb, Mysen IF ski og Slitu IF ski ønsker velkommen til motbakkeløpet Høytorp Opp i Mysen lørdag 28.10.2017.

Påmelding her. Du kan også søke opp arrangementet i påmeldingssystemet deltager.no.
Innbydelse her

Info finnes også under meny Arrangementer -> Høytorp Opp.

Det arrangeres ikke barneløp i 2017.

Vinterkretssamling i Østfold O-krets 13-14. februar

Postet av Indre Østfold OK den 6. Feb 2016

Helgen 13-14.februar arrangerer o-kretsen vinterkretssamling på Sol-hytta i Sarpsborg for alle 13-20 åringer i Østfold. Det blir o-tekniske treninger og sosialt samvær. Se mer info via Eventor.