Skisamling Sjusjøen

Postet av Indre Østfold OK den 7. Des 2017

Vintersamling for Indre Østfold Orienteringsklubb arrangeres på Sjusjøen 1.-4. februar 2018. Det er reservert en stor flott ny hytte på Sjusjøen med plass til 29 personer.  Merk at det er mulig å bruke hytta alt fra torsdag.

Vi trenger en rask uforpliktende påmelding innen 14.12 for å sjekke antall deltagere mht. plass. Og jo flere vi er - jo rimeligere pr pers!

Påmelding her

Kontaktperson for samlingen er Tore Sandem.

Regninger for løpsdeltakelse er sendt ut

Postet av Indre Østfold OK den 17. Nov 2017

Regninger for løpsdeltagelse og treningsavgift i 2017 er sendt ut til løperne i Indre Østfold OK. Forfall 21.11.

Nyheter IØOK: Bestilling klubbdrakter og O-boka 2017

Postet av Indre Østfold OK den 13. Okt 2017

Klubbdrakter
Klubbens lager av klubbdrakter er nesten tomt. For å vite hva som skal bestilles av nytt tøy, trenger vi tilbakemelding fra løperne. Bestilling gjøres her. Det vil bli mulighet på mandagstreningene 23. og 30. oktober på Grøtvedt skole i Askim til å prøve tøy for å finne rett størrelse. Frist for bestilling er 30. oktober. Bestillingen finnes også under meny Klubben -> Bestilling klubbdrakter.

O-boka 2017

Kjøp O-boka 2017 av Per Oskar, ikke på annen måte. Da får IØOK kr. 100 pr. bok i provisjon. Kan kjøpes på Blodslitet eller på tirsdagstreninger på Einarbu.

Treningsplaner og Råtasskarusellen 2017

Postet av Indre Østfold OK den 30. Sep 2017

Treningsplan for ungdommer høsten 2017 er klar. Den finnes under meny "Trening". Her finnes også plan for Råtasskarusellen. Info om høsttreninger 2017 er også lagt ut her.

Vinterkretssamling i Østfold O-krets 13-14. februar

Postet av Indre Østfold OK den 6. Feb 2016

Helgen 13-14.februar arrangerer o-kretsen vinterkretssamling på Sol-hytta i Sarpsborg for alle 13-20 åringer i Østfold. Det blir o-tekniske treninger og sosialt samvær. Se mer info via Eventor.