Skisamling Sjusjøen 18-20. januar 2019

Postet av Indre Østfold OK den 17. Okt 2018

Vi planlegger vintersesongens skisamling på Sjusjøen 18-20. januar.

Dette er en fin tur til ett snøsikkert område vinterstid. Fine langrennsløyper rett utenfor hytta. Vi forsøker å legge opp til skiturer for alle nivåer, enten felles eller singletur.

På kvelden har vi det sosialt og lager oss noe god mat.

Påmelding må vi ha innen kort tid pga hyttereservasjon - det blir tilsvarende hytter som tidligere år - meget god standard.

Bindende påmelding innen søndag 28 oktober. Jo flere vi er jo billigere pr snute. Det bruker å ligge på ca kr. 1000 for en helg pr person ekskl. mat.

Ved spørsmål kontakt Tore på tlf 97723894

O-boka 2018 - kjøp av Per Oskar

Postet av Indre Østfold OK den 16. Okt 2018

O-boka 2018 er i salg. Kjøp denne av Per Oskar, ikke på annen måte, da får klubben provisjon. Du kan kjøpe den på Blodslitet eller på tirsdagstreningene på Einarbu.

O-boka 2018 har mye stoff om Indre Østfold OK!

Sesongavslutning 2018

Postet av Indre Østfold OK den 11. Okt 2018

Sesongavslutning avholdes på Einarbu 27. oktober. Det blir uhøytidelig tomannsstafett, premieutdelinger for sesongen, god mat og sesongkavalkade m.m.

Innbydelse her.

Høytorp opp 2018

Postet av Indre Østfold OK den 27. Sep 2018

Indre Østfold Orienteringsklubb, Mysen IF ski og Slitu IF ski ønsker velkommen til motbakkeløpet Høytorp Opp lørdag 27.10.2018.
Innbydelse

Stilling Eidsbergtrippelen før Høytorp opp

Treninger og løp høsten 2018

Postet av Indre Østfold OK den 14. Aug 2018

Plan for treninger, treningsløp (Råtasskarusellen) og løp i 2018 finnes her. Finnes også under meny "Trening".

Planen gjelder for alle!

For de aller yngste passer mandagstreningen best, mens for øvrige aldersgrupper passer alle dager like bra. De tekniske treningene (hovedsaklig tirsdager) er i utgangspunktet designet for ungdomsløperne, men interesserte i alle aldre er hjertelig velkomne!

Råtasskarusellen 2018

Råtasskarusellen starter opp igjen torsdag 23.8. Arrangementene er gratis å være med på og passer for alle. Hvert løp har en A-løype på ca 4 km, en c-løype på ca 2,5 km og en nybegynnerløype på ca. 1,5 km. Løpene og resultatene blir lagt ut i Eventor: http://eventor.orientering.no/Events. Her kan alle lage profil og knytte opp mot Indre Østfold OK hvis dere ikke kjenner Eventor fra før. da får dere også en bredere oversikt over o-arrangementer dere har mulighet til å være med på utenom Råtasskarusellen.

På hvert løp vil det være en hjelper tilstede som veileder nybegynnere og uerfarne som ønsker veiledning.

Løpene starter vanligvis fra 18.30, mindre endringer kan forekomme.

Plan for høsten:
23.8 Sted: Myrås (Skistadion i Hærland)
30.8 Sted: Askimhallen
6.9 Sted: Finnestadtoppen/Galborgenkartet, Rakkestad
13.9 Sted: Båstad skole
20.9 Sted: Mysen
27.9 Sted: Skansehytta, Askim

Kontaktpersoner Råtasskarusellen: Aud Marita Tjelmeland, tlf. 977 37 194 og Rune Nygård, tlf. 906 62 718

Stafetter
For info om stafettdeltakelse, se meny Stafetter -> Stafettdeltakelse.