Jule- og vintertreninger + stafettdeltakelse

Postet av Indre Østfold OK den 21. Feb 2018

1. Trening i vinter
- Mandager kl 18.30. Grøtvedt skole, rolig langtur ute og styrketrening i gymsalen. Intervaller og styrke etter jul.
- Tirsdager kl 18.30 på Einarbu. Når det ikke er «Ås by night & fog», blir det langtur med o-teknikk. Blir det skiføre, blir det langtur på ski.
- Torsdager kl 18.00. Trening på Jonsrud i Rakkestad med kveldsmat (hver torsdag).

Mulig det blir noen langturer på søndager, men i så fall blir det lagt ut beskjed på Facebook på forhånd.

2. Kongens enmannsstafett 2. juledag
Tradisjonen tro blir det enmannstafett m/ fellesstart 2. juledag kl 12.00. Kart: Havnåsen. Merket fra Havnås skole. Påmelding på Eventor. Påmeldingsfrist: 1. juledag, kl 24.00.

3. Sesongplanleggingsmøte
15. januar kl. 20.00 blir det sesongplanleggingsmøte. Sted: Lokalene til Norconsult i Askim.

4. Vinterråtassen

Det blir løp hver onsdag fra 31. januar til 21. mars bortsett fra vinterferieuka. En løype på ca. 2 km i gate/lysløype (N/C-nivå) og en løype på ca. 3,5 km i skog (B-nivå). Om det skulle bli mye snø i terrenget, så blir det 2 x 2km i gate. Vi satser på litt bålkos. Påmelding på Eventor.

31.1 Askim øst, Korsegård skole, ansv. Linda Bystrøm og Trond Retteraasen
7.2 Mysen, Pennestrøket 6, ansv. Anne Haugerud.
14.2 Degernes, Kirkeng, ansv. Ann Helen Aabogen Haugaard.
28.2 Trøgstad, Trøgstadhallen, ansv. Dag Arne Lier.
7.3 Askim, Askimhallen, ansv. Jorid Nandrup Nielsen og Eirik Blågestad.
14.3 Båstad, Båstad skole, ansv. Anne Lise Nyengen.
21.3 Mysen sentrum/Høytorp, ansv. Sindre Valsgård.

5. Vintersamling 1.-4. februar på Sjusjøen

Det er fortsatt noen få ledige plasser til klubbens vintersamling på Sjusjøen 1.-4. februar. Kontaktperson/ansvarlig: Tore Sandem, tlf. 97723894, tsandem@online.no
Påmeldte her.
Se også info på klubbens facebookside.

6. Stafettdeltakelse
Skjema for stafettdeltakelse 2018 finnes under meny Stafetter -> Stafettdeltakelse. Hvis du vil løpe stafetter i år, registrer deg her og merk av de stafettene du vil løpe. OBS! Si fra innen 1.3 hvis du vil løpe 10mila (tidlig påmeldingsfrist)!

Tidspunkt årsmøter Indre Østfold OK og OL Flaggtreff

Postet av Indre Østfold OK den 18. Jan 2018

Årsmøte i Indre Østfold OK avholdes tirsdag 20.3 kl. 20.00 på Einarbu. Årsmøte i OL Flaggtreff avholdes torsdag 22.3 kl. 19.30 på Einarbu.

Vel møtt!

Nyheter IØOK: Bestilling klubbdrakter og O-boka 2017

Postet av Indre Østfold OK den 13. Okt 2017

Klubbdrakter
Klubbens lager av klubbdrakter er nesten tomt. For å vite hva som skal bestilles av nytt tøy, trenger vi tilbakemelding fra løperne. Bestilling gjøres her. Det vil bli mulighet på mandagstreningene 23. og 30. oktober på Grøtvedt skole i Askim til å prøve tøy for å finne rett størrelse. Frist for bestilling er 30. oktober. Bestillingen finnes også under meny Klubben -> Bestilling klubbdrakter.

O-boka 2017

Kjøp O-boka 2017 av Per Oskar, ikke på annen måte. Da får IØOK kr. 100 pr. bok i provisjon. Kan kjøpes på Blodslitet eller på tirsdagstreninger på Einarbu.

Treningsplaner og Råtasskarusellen 2017

Postet av Indre Østfold OK den 30. Sep 2017

Treningsplan for ungdommer høsten 2017 er klar. Den finnes under meny "Trening". Her finnes også plan for Råtasskarusellen. Info om høsttreninger 2017 er også lagt ut her.

Vinterkretssamling i Østfold O-krets 13-14. februar

Postet av Indre Østfold OK den 6. Feb 2016

Helgen 13-14.februar arrangerer o-kretsen vinterkretssamling på Sol-hytta i Sarpsborg for alle 13-20 åringer i Østfold. Det blir o-tekniske treninger og sosialt samvær. Se mer info via Eventor.